Смертельна ДТП у Польщі: 22 українців залишаються у лікарнях
Смертельна ДТП у Польщі: 22 українців залишаються у лікарнях

Смертельна ДТП у Польщі: 22 українців залишаються у лікарнях

Жахлива ДТП сталась 6 березня поблизу міста Радимно Підкарпатського воєводства, за 30 км від кордону з Україною
Фото з відкритих джерел

У тяжкому стані залишаються дві людини

Станом на 7 ранку 10 березня, за інформацією Міністерства закордонних справ України, в лікувальних закладах Польщі перебуває 22 українці, які потрапили у смертельну аварію неподалік кордону. Із них дві людини у тяжкому стані. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Як відомо, 6 березня поблизу прикордонного пункту пропуску «Корчова-Краківець» автобус Познань-Херсон потрапив у ДТП, внаслідок чого загинуло 5 людей, а 35 осіб потрапили до лікарень. Всього в автобусі було 57 українців.

За сприяння консулів 24 людини вже відправили до України.

Нагадаємо, ввечері 9 березня повідомлялося, що у Польщі в медичних закладах перебувають 24 українці. Тіла загиблих у ДТП в Польщі готують до транспортування в Україну.

Як повідомлялося, причиною дорожньо-транспортної пригоди з українським автобусом в Польщі могло стати те, що водій не впорався з керуванням. Ймовірною причиною аварії став невдалий маневр при водінні, коли водій вирішив з'їхати на місце стоянки і відпочинку. Автобус їхав з дозволеною для тієї ділянки автомагістралі швидкістю, проте вона була занадто високою для запланованого повороту направо.

Водієві вже пред'явили звинувачення, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Опитування
Джерело матеріала
loader
loader