Через зростання захворюваності на коронавірус Чорногорія повертається до локдауну
Через зростання захворюваності на коронавірус Чорногорія повертається до локдауну

Через зростання захворюваності на коронавірус Чорногорія повертається до локдауну

До жорсткого локдауну від сьогоднішнього дня повертається Чорногорія.

Про це розповіли у ТСН.Ранок11 березня.

Щонайменше на найближчий тиждень у країні закриють усе, окрім продуктових магазинів та аптек. Громадянам знову забороняють гуляти в парках і виїжджати за межі свого району. Крім того, в країні подовжили термін дії комендантської години.

Посилюють карантинні обмеження і в Італії. В країні закрили салони краси та усі магазини, окрім супермаркетів. Дітей знову повернули на дистанційне навчання.

Тим часом Австрію налякала смерть жінки, яка померла через десять днів після щеплення вакциною від AstraZeneca. Причиною смерті стало порушення процесу згортання крові. Через це в Австрії призупинили використання цілої партії вакцини, але Європейське агентство з лікарських засобів після вивчення цієї ситуації стверджує, що вакцина від компанії не була причиною смерті австрійської громадянки.

Відео Новини світу: у Чорногорії повертаються до жорсткого локдауну

До жорсткого локдауну відсьогодні повертається Чорногорія. На найближчий тиждень у країні закривають усе, окрім продуктових магазинів та аптек. Громадянам знову забороняють гуляти в парках і виїжджати за межі свого району. Посилюють карантинні обмеження і в Італії – закрили салони краси та усі магазини, окрім супермаркетів. Дітей знову повернули на дистанційне навчання. Тим часом Австрію налякала смерть жінки, яка померла через 10 днів після щеплення вакциною від "АстраЗенеки". Причиною смерті стало порушення процесу згортання крові.    

Новини світу: у Чорногорії повертаються до жорсткого локдауну
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Водночас у Португалії та Фінляндії офіційно дозволили використання препарату від AstraZeneca для людей старших 65 років.

Як повідомлялося, США заявили, якщо під час вакцинації населення від коронавірусу утворюється надлишок вакцин, то країна готова поділитися ними з іншими державами. 

Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader