Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню: поранено військового
Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню: поранено військового

Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню: поранено військового

Протягом минулої доби, 11 березня, збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 12 березня. 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід", неподалік населеного пункту Пищевик, бойовики відкрили вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Талаківки – зі стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська обстріляли позиції українських захисників неподалік Новозванівки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Окупанти застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав осколкове поранення. Стан його здоров’я - задовільний. Бійця доставили до лікувального закладу.

У штабі наголосили, що на обстріли противника українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь. Крім того, про дії збройних формувань РФ повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

"Метою дій окупанітв, як і у попередні дні, було провокування Збройних Сил України на відкриття вогню у відповідь та подальшого звинувачення в обстрілах населених пунктів та об'єктів цивільної інфраструктури тимчасово окупованих територій. Зокрема, російські найманці здійснили низку провокацій в районі населених пунктів Золоте-4 та Новозванівка Луганської області, які були спрямовані на реалізацію чергового інформаційного кейсу антиукраїнської спрямованості", - йдеться у повідомленні штабу. 

Від початку 12 березня було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Поблизу Пісків збройні формування Російської Федерації відкривали провокаційний вогонь зі стрілецької зброї.

Як повідомлялося, провокативний вогонь з кулеметів, робота ворожих снайперів і обстріл позицій збройних сил забороненими мінами. Бойовики наразі активізувались з усіх боків окупованого Донецька. Стріляють вони все частіше вдень, не побоюючись, що ці обстріли зафіксують представники ОБСЄ.

Відео Новини з фронту: бойовики активізувалися з усіх боків окупованого Донецька

Провокативний вогонь з кулеметів, робота ворожих снайперів і обстріл позицій збройних сил забороненими мінами. Бойовики наразі активізувались з усіх боків окупованого Донецька. Стріляють вони все частіше вдень, не побоюючись, що ці обстріли зафіксують представники ОБСЄ. Кулеметні черги в окопах почула і ТСН. Більше - дивіться. Більше про війну на Сході України

Новини з фронту: бойовики активізувалися з усіх боків окупованого Донецька
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Джерело матеріала
loader
loader