На Донбасі зафіксували чотири порушення режиму тиші, один військовий поранений
На Донбасі зафіксували чотири порушення режиму тиші, один військовий поранений

На Донбасі зафіксували чотири порушення режиму тиші, один військовий поранений

11 березня на Донбасі збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню.

Донбас, ООС, війна на Добасі

Неподалік населеного пункту Пищевик противник відкривав вогонь у бік наших позицій з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Талаківки – зі стрілецької зброї.

Також бойовики обстріляли позиції українських захисників неподалік Новозванівки, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ.

Читайте
На Донбасі бойовики вісім разів порушили режим тиші, один військовий загинув

Окупанти застосували проти українських воїнів гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець отримав осколкове поранення. Стан його здоров’я – задовільний. Бійця доставили до лікувального закладу.

Окрім того, російські найманці здійснили низку провокацій у районі населених пунктів Золоте-4 та Новозванівка Луганської області.

Також створено штучну напруженість навколо ділянки розведення Золоте, в межах якої російсько-окупаційні війська вже другий місяць поспіль проводять роботи невизначеного характеру, про що систематично повідомляється у звітах СММ ОБСЄ.

Від початку поточної доби, 12 березня, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Зокрема, поблизу населеного пункту Піски бойовики відкривали провокаційний вогонь зі стрілецької зброї.

Теги за темою
Війна на Донбасі ООС
Джерело матеріала
loader
loader