Влаштував стрілянину та знеструмив селище: у Вінницькій області чоловік гучно "відсвяткував" день народження
Влаштував стрілянину та знеструмив селище: у Вінницькій області чоловік гучно "відсвяткував" день народження

Влаштував стрілянину та знеструмив селище: у Вінницькій області чоловік гучно "відсвяткував" день народження

У селищі Томашпіль Вінницької області на святкуванні дня народження замість феєрверків чоловік здійснив вгору більше 20 пострілів з автомата.

Про це інформує пресслужба Нацполіції регіону.

35-річний мешканець Вінниці під час відпочинку в одному з кафе обурився, що на святі не було феєрверків, тому на вулиці взяв з багажника автомобіля зброю та почав стріляти вгору.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Проте дії чоловіка призвели до пошкодження електричного кабелю. Це призвело до знеструмлення більшої частини Томашполя. 

Хуліган намагався втекти від поліції на власному авто. Для його затримання на території області  вводилась в дію поліцейська  операція. 

затримання

"У результаті проведених оперативних та розшукових заходів працівники кримінальної поліції спільно з бійцями КОРДУ близько затримали підозрюваного на території селища Агрономічне Вінницького району", — йдеться в повідомленні.

Зловмисника затримали та відправили до ізолятора тимчасового тримання. Його дії кваліфіковані слідством як умисне знищення або пошкодження майна, вчинене загальнонебезпечним способом. За такий злочин може загрожувати  до  десяти років ув’язнення.   

Наразі правоохоронці готують матеріали для оголошення затриманому про підозру у вчиненні зазначеного злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що у ресторані Дніпра 15 молодиків влаштували стрілянину через сварку жінок.

Відео Новини України: у Вінниці ввели нові карантинні обмеження

На Буковині заборонили міжобласні перевезення. Автобуси не можуть забирати та висаджувати пасажирів у регіоні, дозволили лише транзитний рух. У Вінниці, яка досі офіційно у "помаранчевій" зоні,  через стрімкий ріст інфікованих, ввели нові карантинні обмеження. Детальніше про заборони – дивіться в прямому включенні.  

Новини України: у Вінниці ввели нові карантинні обмеження
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Дмитро Гулійчук
Джерело матеріала
loader
loader