В Києві школярі достроково підуть на весняні канікули: що відомо
В Києві школярі достроково підуть на весняні канікули: що відомо

В Києві школярі достроково підуть на весняні канікули: що відомо

В Києві ухвалили рішення розпочати весняні канікули для учнів 5-11 класів на два дні раніше – від четверга, 18 березня. Водночас садочки та початкова школа працюватимуть в звичному режимі.

Про це повідомив мер міста Віталій Кличко.

"Хочу наголосити, що ситуація справді складна. Сьогодні в стаціонарах медзакладів столиці - понад 3500 госпіталізованих пацієнтів. Хворих та з підозрою на коронавірус", - написав Кличко.

Він додав, що в тяжкому стані 71% госпіталізованих. "Це найскладніша ситуація для медиків Києва від початку пандемії. З такими темпами розповсюдження вірусу і кількістю госпіталізацій за добу, вже за кілька днів місць у лікарнях не буде", - додав мер.

Він заявив, що киянам досі не виділили місця в закладах Національної академії наук, МОЗу та відомчих лікарнях.

Нагадаємо, МОНпропонує перевести школярів 5-11 класів у "помаранчевій" та "жовтій" зонах на дистанційне навчання. У відомстві також радять подовжувати весняні канікули у разі складної епідситуації. 

Відео Новини України: у "жовтих" та "помаранчевих" регіонах школярам можуть продовжити канікули

Відправити старших школярів у "жовтих" та "помаранчевих" регіонах на дистанційку через складну ситуацію із коронавірусом рекомендує Міністерство освіти. А ще радить подовжувати весняні шкільні канікули у разі складної епідситуації. Це повідомив керівник відомства Сергій Шкарлет. Про двотижневий відпочинок школярів замість традиційного тижня вже заявили у Миколаєві.  

Новини України: у "жовтих" та "помаранчевих" регіонах школярам можуть продовжити канікули
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Віра Хмельницька
Джерело матеріала
loader
loader