Спускали через вікно: у Сумах з готелю намагалися поцупити телевізор
Спускали через вікно: у Сумах з готелю намагалися поцупити телевізор

Спускали через вікно: у Сумах з готелю намагалися поцупити телевізор

У Сумах відвідувачі готелю вирішили залишити його з непорожніми руками. Вони намагалися поцупити телевізор.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Телевізор із готельного номера просто через вікно намагалися поцупити в Сумах. Дії винахідливих крадіїв посеред дня зафільмував випадковий свідок. Один хлопець за допомогою імпровізованої мотузки, яку зробив із простирадла, спускав техніку через вікно третього поверху. Інший - ловив здобич унизу. Обидвох на місці затримали перехожі. І разом із речовими доказами передали поліцейським.

"Побачили чоловіка, який прохав про допомогу. Він пояснив, що в дворі були затримані двоє громадян, які вчинили крадіжку. Охоронці порядку швидко направилися туди та застосували спецзасіб кайданки до одного із громадян, який агресивно себе поводив", - розповів речник патрульної поліції Сумщини Олег Сологуб.

Відео Новини України: у Сумах злодії намагалися поцупити телевізор з готельного номера  просто через вікно

Телевізор з готельного номера просто через вікно намагалися поцупити в Сумах. Дії винахідливих крадіїв зафільмував випадковий свідок. Один хлопець за допомогою імпровізованої мотузки, яку зробив із простирадла, спускав техніку через вікно третього поверху. Інший ловив здобич унизу. Обидвох на місці затримали перехожі. І разом із речовими доказами передали поліцейським.  

Новини України: у Сумах злодії намагалися поцупити телевізор з готельного номера  просто через вікно
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Нагадаємо, що у Херсонській області поліцейський собака затримав злодія, який переховувався від правосуддя і намагався втекти від правоохоронців. 

Відео Новини України: у Дніпропетровській області злодії підірвали банкомат

Вибух у Дніпропетровській області: у Підгородньому невідомі підірвали банкомат та зникли з грошима. Вибух містяни почули близько четвертої ранку. А згодом побачили, як двоє людей у темному одязі мчать геть на моторолері. Як з’ясувалося, підірвали банкомат, що встановлений у будинку побуту. Від вибуху апарат розлетівся - злодії витягнули касету із готівкою. Скільки вкрадено, в поліції поки не розголошують.    

Новини України: у Дніпропетровській області злодії підірвали банкомат
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Джерело матеріала
loader
loader