/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F248%2F4c09e80a93f9c9faf49a6799c408babe.jpg)
Губернатор Вінницької області Борзов перевірив, з чого готують страви інвалідам
Сьогодні, 17 березня, голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, як і обіцяв п’ять днів тому, відвідав КУ «Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку», розташований на Хмельницькому шосе, та особисто «проінспектував» кухню, коли там готували страви.
Про візит Борзова розповідає видання На Парижі.
Очільнику області показали, як тушать язик, яловичину, варять гороховий суп, рисову та пшоняну кашу.
Вже є масло.
Не було його лише 20 днів, поки тривали тендери.
Борзову показали три технологічні картки для різних груп – «звичайну», для тих, у кого хворий шлунок, та для діабетиків.
Губернатора запевнили, що у пансіонаті люди харчуються краще, ніж деякі вдома.
Втім, вартість чотириразового харчування оцінюється з 2021 року у 64 гривні.
За цю суму годують маслом, сиром, ковбасою, рибою, йогуртом, сметаною до борщу, кондитерськими виробами… Показали гостям і склади з продуктами, в яких зберігалися печінка, курятина, свинина, яловичина.
Подпишитесь на новости.
