Втік від бабусі і загинув: у Миколаївській області у водоймі знайшли тіло 5-річного хлопчика
Втік від бабусі і загинув: у Миколаївській області у водоймі знайшли тіло 5-річного хлопчика

Втік від бабусі і загинув: у Миколаївській області у водоймі знайшли тіло 5-річного хлопчика

У селі Воєводське Арбузинського району Миколаївської області загинув 5-річний хлопчик. Дитина пішла до ставка і загинула.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Миколаївської області.

Тіло малюка знайшли у водоймі учора 16 березня. 

Правоохоронці встановили, що хлопчик з родиною приїхали у гості до родичів. Поки дорослі займалися своїми справами, дитина перебувала під наглядом 72-річної бабусі. Втім, дитина непомітно вийшла із двору, а її відсутність помітили лише через деякий час.

Рідні кинулись на пошуки малюка. Хлопчика знайшли вже мертвим у ставку, розташованому неподалік.

"За фактом смерті хлопчика, як того вимагає процедура у подібних випадках, слідчі відкрили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України "Умисне вбивство малолітньої дитини".Також розпочато розслідування за ст. 166 КК України "Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною", санкція якої передбачає до п'яти років позбавлення волі", - розповіли у пресслужбі поліції.

Наразі триває розслідування трагічного випадку. Правоохоронці будуть з'ясовувати усі обставини події та ступінь провини кожного з дорослих.

 Нагадаємо, що у Черкаській області судитимуть чоловіка за вбивство власного сина. Коли 4-місячний хлопчик розплакався, батько не зміг його заспокоїти і кинув на ліжко. Падаючи, дитина смертельно травмувалася об бильце.

Відео Новини України: у Рівненській області кіт задушив 4-місячного малюка

Кіт задушив немовля в Рівненській області. Чотиримісячний малюк спав у візочку біля хати. Матір відійшла на мить, а коли повернулася до сина, на його обличчі лежав кіт. Дитина уже не дихала. До приїзду "швидкої" хлопчика намагався реанімувати батько. Потому – медики. Докладніше – у сюжеті.    

Новини України: у Рівненській області кіт задушив 4-місячного малюка
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Джерело матеріала
loader
loader