Не позичив гроші: в Одеській області хлопець забив пенсіонера молотком
Не позичив гроші: в Одеській області хлопець забив пенсіонера молотком

Не позичив гроші: в Одеській області хлопець забив пенсіонера молотком

В Одеській області у Ананьївському районі зловмисник забив молотком літнього чоловіка. Той відмовився йому давати гроші у борг.

Про це повідомили в ГУНП.

Тіло 81-річного чоловіка з травмами голови знайшли в його власному будинку сусіди, коли занепокоїлись, що дідусь другий день поспіль не виходить на вулицю. Він помер через множинні відкриті переломи кісток склепіння черепа.

забив

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Під підозру потрапив 28-річний односелець загиблого. На допиті чоловік повідомив, що померлий відмовився позичити йому гроші, за що і поплатився. Він прийшов додому до пенсіонера і молотком, який приніс із собою, вдарив десять разів по голові. Знаряддя вбивства зловмисник викинув у піч, звідки його в обгорілому вигляді вилучили криміналісти.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру в умисному вбивстві, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В рамках досудового розслідування призначено низку експертиз, серед яких судово-психіатрична, що встановить осудність підозрюваного.

Нагадаємо, у Києві до 15 років засуджено чоловіка за жорстоке вбивство товариша. Він забив його табуретом та зарізав ножем. Потім переодягнувся у речі потерпілого, а також викрав цінні речі. 

Відео Вбивство українки в Італії: 69-річний чоловік молотком по голові забив жінку, що спала

Вбивство українки в Італії: у місті Ріміні 69-річний чоловік вбив свою дружину - 61-річну уродженку Кам'янця-Подільського. Вночі він молотком по голові забив жінку, що спала. А потім подзвонив до поліції. Свій вчинок пояснив тим, що дружина вимагала грошей. Утім, рідні загиблої кажуть - це неправда. Жінка, мовляв, саме цього дня збиралася подати на розлучення через зраду чоловіка.  

Вбивство українки в Італії: 69-річний чоловік молотком по голові забив жінку, що спала
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Віра Хмельницька
Джерело матеріала
loader
loader