У Збройних Силах за добу коронавірус забрав ще одне життя, ще понад дві сотні осіб хворіє
У Збройних Силах за добу коронавірус забрав ще одне життя, ще понад дві сотні осіб хворіє

У Збройних Силах за добу коронавірус забрав ще одне життя, ще понад дві сотні осіб хворіє

У Збройних Силах України станом на 19 березня зафіксовано 223 нових випадків захворювання на коронавірусом, із них 39 осіб госпіталізували до медзакладів. Також у лавах ЗСУ реєстровано ще одну смерть внаслідок ускладнень COVID-19.

Про це повідомляється на сторінці Командування Медичних сил ЗСУ.

Відомо, що працівник ЗС України від 15 березня перебував на лікуванні у КНП "Чорноморської лікарні" Чорноморської міської ради Одеської області. Пацієнту провели терапію, але його стан здоров’я погіршився.

Також не допомогли і проведені реанімаційні заходи. Хворий, на жаль, помер. У Збройних Силах висловили співчуття близьким та рідним померлого.

Крім того, зазначається, що наразі в ЗСУ на COVID-19 хворіє 1 877 осіб. На самоізоляції перебуває 543 особи. Загалом за час пандемії одужало 17204 особи.

За минулу добу у лавах ЗСУ щеплено від COVID-19 1250 осіб. Від початку вакцинальної кампанії першу дозу вакцини отримали 10444 особи. З них 1697 військових медиків.

Нагадаємо, за останню добу в Україні виявили 15 850 нових випадків COVID-19. Померли 262 людини, одужало 4 592 пацієнти.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Відео Новини України: майже 16 тисяч громадян отримали позитивний тест на коронавірус

Майже 16 тисяч хворих за добу. Такі дані оприлюднило Міністерство охорони здоров'я. У столиці та трьох областях - Львівській, Київській та Харківській - показник захворюваності перетнув позначку в тисячу інфікованих. Високою є і смертність. Померли 262 людини. Критичною залишається ситуація в лікарнях. За минулу добу шпиталізували майже 4,5 тисячі українців. Більше про коронавірус в Україні

Новини України: майже 16 тисяч громадян отримали позитивний тест на коронавірус
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анастасія Курило
Джерело матеріала
loader
loader