Стало відомо ім'я українського бійця з Кропивницького, який загинув вчора біля Шумів
Стало відомо ім'я українського бійця з Кропивницького, який загинув вчора біля Шумів

Стало відомо ім'я українського бійця з Кропивницького, який загинув вчора біля Шумів

Вчора, 20 березня, під час ворожого обстрілу на Донбасі, поблизу Шумів, загинув солдат з Кропивницького Кирило Биковський.

Про це розповів очільник Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Назаренко у своєму Telegram-каналі.

"Маємо важку звістку з фронту. На сході від кулі снайпера загинув наш захисник Кирило Биковський. Вічна пам’ять герою", — написав він.

Як повідомляє "Суспільне" з посиланням на заступника військового комісара облвійскомату Петра Герасимяка, бійця Кирила Биковського 1992 року народження у праве плече поранив снайпер. 

Вранці 22 березня проведуть розтин, після чого тіло військового привезуть у Кропивницький. Похорон відбудеться у вівторок, 23 березня. Детальнішу інформацію про час і місце прощання із загиблим повідомлять додатково.

У Кирила лишились мама і сестри.

Нагадаємо, що у суботу, 20 березня, біля населеного пункту Шуми у Донецькій області внаслідок обстрілу бойовиків один український військовослужбовець отримав вогнепальне поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, та, на жаль, від отриманих поранень він помер під час евакуації до медичного закладу.

Відео Новини з фронту: на Приазов'ї вбили піхотинця, а біля Шумів боєць помер під час евакуації

Двоє загиблих за дві доби. Сьогодні біля Шумів ворог поранив ще одного нашого бійця. Однак, під час евакуації до лікарні він помер. Поранення несумісні з життям отримав і морський піхотинець Андрій Грабар на Приазов'ї неподалік Водяного. Майже цілий день зберігався режим тиші, оскільки  мало відбутись засідання делегації Тристоронньої контактної групи. Однак, представники ОРДЛО самі зірвали зустріч і вже надвечір важкі снаряди упали на українські позиції неподалік села Водяне.    

Новини з фронту: на Приазов'ї вбили піхотинця, а біля Шумів боєць помер під час евакуації
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Автор:
Дмитро Гулійчук
Джерело матеріала
loader
loader