Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 21 березня, збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 2 березня. 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем поблизу Водяного, що на Приазов’ї. З ручних протитанкових гранатометів бойовики здійснили обстріли позицій українських захисників неподалік Лебединського.

У штабі наголосили, що на обстріли противника українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед воїнів немає.

"Дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватись існуючих домовленостей. Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ", - йдеться у зведенні. 

Від початку 22 березня було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню в межах відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід»". Неподалік Богданівкиокупанти обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових гранатометів.

Як повідомлялося, Україна стоїть на позиції, що повернення Донбасу можливо винятково політико-дипломатичним шляхом. На сьогодні Україна не бачить іншого шляху вирішення цього військового конфлікту, заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Відео Новини з фронту: на Приморській ділянці окупанти атакували позиції українських військових

Закидали підствольними гранатами та обстріляли з великокаліберних кулеметів. Російські окупанти атакували позиції українських військових на Приморській ділянці фронту. Надвечір середи ворожа протитанкова граната розірвались за лічені метри від брустверу наших шанців. Дивіться репортаж з передової. Більше про війну на Сході України

Новини з фронту: на Приморській ділянці окупанти атакували позиції українських військових
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader