У Рівному чоловікові на голову впав шматок бетону
У Рівному чоловікові на голову впав шматок бетону

У Рівному чоловікові на голову впав шматок бетону

У Рівному чоловікові, який стояв на зупинці, на голову впав шматок бетону. В результаті постраждалого з забійною раною голови ушпиталили до лікарні.

Про це повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медицини та медицини катастроф.

Інцидент стався на вулиці Київська. На чоловіка з даху зупинки раптом упав шматок бетону і розбив йому голову. Очевидці викликали швидку.

"Потерпілий був у свідомості. Медики швидкої обробили рану та наклали пов‘язку. Попередній діагноз: забійна рана голови", - розповіли у Центрі.

Медики швидкої госпіталізували чоловіка до Рівненської центральної міської лікарні.

Нагадаємо, що у Кропивницькомускло з віконної рами під’їзду ледь не вбило жінку. Із висоти 5 поверху воно впало і один з уламків пробив жінці голову. 

Відео Новини України: у Львові студентці на голову впала бурулька

Бурулькопад у Львові - одна людина зазнала травм. На 20-річну студентку, яка гуляла середмістям, з даху будівлі впала брила льоду. Удар був такої сили, що дівчину збило з ніг. Її одразу шпиталізували до лікарні швидкої допомоги. У потерпілої діагностували забій спини, руки та відкритий перелом ноги. Медики уже провели студентці операцію. Хто відповідатиме за падіння криги на студентки - розповімо у наступних випусках ТСН.  

Новини України: у Львові студентці на голову впала бурулька
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Джерело матеріала
loader
loader