У Колорадо чоловік влаштував стрілянину в супермаркеті – 10 людей загинули
У Колорадо чоловік влаштував стрілянину в супермаркеті – 10 людей загинули

У Колорадо чоловік влаштував стрілянину в супермаркеті – 10 людей загинули

В американському штаті Колорадо невідомий відкрив стрілянину в супермаркеті, загинули десятеро людей. Про це заявила під час спеціального брифінгу в ніч проти вівторка шеф поліції міста Боулдер Меріс Геролд, передає "Укрінформ".

"Ми встановили десять жертв на місці інциденту, включно з офіцером Поліцейського департаменту міста Боулдера Еріком Теллі", – зауважила Геролд.

Chief: Our hearts go out to all families impacted. There are 10 fatalities. She identified slain Police Officer Eric Talley, who was one of the first on the scene. She calls officer's actions "heroic."

— Boulder Police Dept. (@boulderpolice) 23 березня 2021 р.

Вона підкреслила, що 51-річний загиблий поліціянт був досвідченим офіцером, який служив у місцевому департаменті з 2010 року. За її словами, Теллі "проявив героїзм", коли першим прибув на виклик, доповів по зв’язку про озброєного нападника та поклав життя, щоби захистити правопорядок.

Інцидент стався в магазині King Soopers на півдні міста Боулдер. Поліція повідомила, що підозрюваний затриманий і перебуває під вартою. Правоохоронці також уточнили, що він був поранений.

Authorities responded to what they said was an active shooter at a supermarket in #Boulder, #Colorado. A man was taken out of the store in handcuffs by police. #Columbine #GunControl #GunControlNow #shooting #BoulderColorado #BoulderStrong #BoulderShooting #coronavirus #COVID19 pic.twitter.com/Oq631TkDP2

— KarenDailyNews (@DailyNe25683877) 23 березня 2021 р.

Джерело матеріала
loader
loader