Сутичка через спиляне дерево: в Миколаївській області депутат підстрелив чоловіка
Сутичка через спиляне дерево: в Миколаївській області депутат підстрелив чоловіка

Сутичка через спиляне дерево: в Миколаївській області депутат підстрелив чоловіка

В Миколаївській області вночі 22 березня у Первомайському між депутатом ОТГ та чотирьма чоловіками стався конфлікт. Він вистрелив в одного з них.

Про це повідомили в ГУНП області сьогодні, 23 березня.

44-річний мешканець району отримав вогнепального поранення ноги. Правоохоронці встановили, що подія сталась поблизу залізничного переїзду. Там у 46-річного депутата однієї з ОТГ виник конфлікт із чотирма чоловіками через його зауваження за спиляне дерево. Під час сутички, захищаючись, він дістав травмат та вистрілив, влучивши в одного з опонентів. 

Наразі проводиться досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 125 КК України "Умисне легке тілесне ушкодження". Пістолет поліцейські вилучили. Слідчі призначили судово-медичну експертизу. Очікується на висновки фахівців.

Нагадаємо, у столиці неподалік від мосту "Метро" біля "Гідропарку" підстрелили чоловіка. Стрілець кричав про свою причетність до правоохоронних органів.

Відео Нічні постріли у столиці: неподалік мосту "Метро" біля "Гідропарку" поранили одну людину

Наш кореспондент, коли приїхав на місце цієї пригоди, побачив чимало силовиків із різних підрозділів. Тоді ж з'ясувалося, що стрілець сильно кричав про свою причетність до правоохоронних органів, але робив це доволі незрозуміло. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Нічні постріли у столиці: неподалік мосту "Метро" біля "Гідропарку" поранили одну людину
Укрaїнa
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Віра Хмельницька
Джерело матеріала
loader
loader