Кінець епохи: найкращий голеадор в історії "Манчестер Сіті" оголосив про відхід з клубу
Кінець епохи: найкращий голеадор в історії "Манчестер Сіті" оголосив про відхід з клубу

Кінець епохи: найкращий голеадор в історії "Манчестер Сіті" оголосив про відхід з клубу

Зірковий нападник "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро покине англійський клуб наприкінці поточного сезону.

Про це 32-річний форвард повідомив на своїй сторінці у Twitter, опублікувавши офіційну заяву. Сайт "городян" підтвердив цю інформацію.

"Коли цикл добігає кінця, то з’являється багато різних відчуттів. У мене залишиться відчуття задоволення і гордості після цілих 10 сезонів в "Манчестер Сіті". В наші часи такий термін в одному клубі для професійного футболіста - це незвично.

Десять сезонів великих досягнень. За цей час я зміг стати найкращим бомбардиром клубу в історії і відчути непорушний зв’язок з усіма, хто любить "Ман Сіті". Ці люди - назавжди в моєму серці.

Я приєднався до "Сіті" в 2011 році під час перебудови. Завдяки допомозі власників і внеску багатьох гравців ми змогли завоювати собі місце серед найвеличніших клубів світу. Тепер завдання підтримувати цей рівень буде лежати на плечах інших гравців. Що стосується мене, то я буду працювати на межі до кінця сезону, віддавати всі свої сили, щоб виграти ще більше титулів і принести радість фанатам.

А потім почнеться новий етап з новими викликами, і я готовий зіткнутися з ними з колишньою пристрастю і повним професіоналізмом, які я завжди докладав, щоб продовжувати виступати на найвищому рівні", - сказано в заяві аргентинця.

  • Агуеро приєднався до "Сіті" в 2011 році, перейшовши з мадридського "Атлетіко".
  • За цей час він чотири рази виграв чемпіонат Англії, п’ять разів брав Кубок ліги, три рази перемагав у Суперкубку країни, а також став володарем Кубка Англії в сезоні-2018/19.
  • Агуеро є найкращим бомбардиром в історії "Манчестер Сіті". На його рахунку 257 голів у 384 матчах за "городян" у всіх турнірах.
Автор:
Максим Приходько
Джерело матеріала
loader
loader