"Мама пішла за татом": з різницею в один день від коронавірусу під Дніпром помер легендарний кіборг і його дружина
"Мама пішла за татом": з різницею в один день від коронавірусу під Дніпром помер легендарний кіборг і його дружина

"Мама пішла за татом": з різницею в один день від коронавірусу під Дніпром помер легендарний кіборг і його дружина

У Кам'янському Дніпропетровської області від коронавірусу померло подружжя. 28 березня не стало колишнього бійця АТО, кіборга Ігора Гофмана, наступного дня COVID-19 забрав життя його дружини Алли.

Про це в соцмережі повідомила донька подружжя Віра Гофман.

"Все, мій мозок вже відмовляється просто вірити в те, що відбувається. Мама пішла за татом, сьогодні не стало і її. Коронавірус, тепер віримо", - написала вона.

Днем раніше жінка опубліковала пост про смерть батька Ігора Гофмана. Йому було 57.

"Його більше немає. Вранці 28 березня його серце зупинилося. Виходячи з його останнього бажання, яке він встиг обговорити з нами, прощання, похорон не буде. Пам'ятайте його таким яким він був, а не те, що від нього залишилося в боротьбі з тяжкою хворобою. Це його бажання, проти якого ми не підемо. Велике прохання, мама в лікарні, в дуже важкому стані, їй ще не сказали, скажімо, коли стан стабілізується, тому співчуття пізніше", - писала 28 березня Віра.

Жінка також повідомила, що через позитивний тест на коронавірус "ім не дадуть організувати нормальне прощання".

Ігор Гофман служив у 93-й бригаді кулеметником. У складі бригади він захищав Донецький аеропорт. У чоловіка діагностували рак і він тривалий часборовся із хворобою. Також у нього виявили коронавірус.

Нагадаємо, що у Київській області через COVID-19 13 дітей залишилися без обох батьків. У столичній лікарні від ускладнень коронавірусу померла багатодітна матір Діана Родікова. За тиждень до цього пішов із життя її чоловік Володимир.

Відео Новини світу: протягом року знадобляться нові вакцини проти коронавірусу

Протягом року світу знадобляться нові вакцини проти коронавірусу. Про це йдеться у результатах опитування, проведеного серед епідеміологів, вірусологів та інфекціоністів з різних країн. Вони наголошують - наша планета має рік чи навіть менше, перш ніж вакцини першого покоління стануть неефективними. Не в останню чергу - через низькі темпи вакцинації у бідних країнах, де вірус встигає мутувати. Останні новини про пандемію у світі – у сюжеті. Більше про коронавірус

Новини світу: протягом року знадобляться нові вакцини проти коронавірусу
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Джерело матеріала
loader
loader