На Волині неповнолітні сестри на мотоциклі влетіли в огорожу: водійка загинула
На Волині неповнолітні сестри на мотоциклі влетіли в огорожу: водійка загинула

На Волині неповнолітні сестри на мотоциклі влетіли в огорожу: водійка загинула

У Волинській області у Ковельському районі у ДТП загинула неповнолітня дівчина. Вона їхала за кермом мотоцикла і на швидкості влетіла в бетонну огорожу.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Волинської області.

ДТП трапилася учора, 7 квітня, близько 16-ої години на вулиці Шевченка у селищі Зоболоття. За кермом мотоцикла Vіper перебувала 15-річна жителька селища. Дівчина, ймовірно, не впоралась з керуванням та врізалась у паркан.

дтп дівчата

В результаті ДТП водійка мотоцикла загинула на місці, її 13-річна сестра, яка сиділа позаду, отримала травми. Дівчину доправили до лікарні.

"Відомості за цим фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження).

Поліція з’ясовує усі обставини трагедії. 

Нагадаємо, що у Івано-Франківській області в ДТП постраждала 8-річна дитина. Авто влетіло у маршрутку. 

Відео Новини України: чи притягнуть до відповідальності француза, який влаштував смертельну ДТП під Львовом

Вбити двох дітей і лишитися непокараним. Офіс Генпрокурора нині розпочав процедуру притягнення до відповідальності громадянина Франції, який у липні минулого року влаштував жахливе смертельну ДТП під Львовом. У страшній аварії тоді загинули дві дівчинки – 13-річна Юля та 16-річна Майя. Винуватця трагедії чи не того ж дня вивезли з України, відтоді він переховується. Чи реально добитися справедливості – знає ТСН.    

Новини України: чи притягнуть до відповідальності француза, який влаштував смертельну ДТП під Львовом
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Джерело матеріала
loader
loader