Російські окупанти 10 разів порушили «режим тиші», загинув український боєць
Російські окупанти 10 разів порушили «режим тиші», загинув український боєць

Російські окупанти 10 разів порушили «режим тиші», загинув український боєць

На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь

Про всі факти порушень українська сторона СЦКК оперативно повідомила СММ ОБСЄ

У суботу, 10 квітня, на Донбасі збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції 9 разів, один військовослужбовець загинув, ще один був поранений.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил збройні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню, з яких 9 обстрілів по позиціях українських захисників та 1 проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування.

Поблизу селища Золоте-3 у Луганській області противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок прицільного ворожого обстрілу зі стрілецької зброї один військовослужбовець зазнав поранення, не сумісні з життям.

Ще один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав кульове поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу та доправили до лікарні. Стан здоров’я захисника – середнього ступеня важкості.

У штабі зазначили, що на обстріли противника українські військові відкривали вогонь у відповідь.

При цьому від початку доби 11 квітня (станом на 7 годину ранку) обстрілів з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано не було.

Нагадаємо, на Донбасі, у суботу, 10 квітня, бойовики продовжують порушувати режим тиші та обстрілювати бійців Операції об’єднаних сил. Внаслідок обстрілів поранення отримав український військовослужбовець. Воїну оперативно надано першу медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу.

Джерело матеріала
loader
loader