"Не змогли потрапити у вену": адвокат Навального розповів про меддопомогу, яку надають опозиціонеру
"Не змогли потрапити у вену": адвокат Навального розповів про меддопомогу, яку надають опозиціонеру

"Не змогли потрапити у вену": адвокат Навального розповів про меддопомогу, яку надають опозиціонеру

Російський опозиціонер Олексій Навальний, якого перевели до стаціонаруобласної лікарні колонії суворого режиму, перебуває в одиночній камері туберкульозного медзакладу. Тамтешні лікарі не надають опозиціонеру належну допомогу, медсестри лише намагалися зробити крапельниці, поставити які їм навіть не вдавалося.

Про це розповів адвокат Навального Вадим Кобзєв у Twitter.

"Його госпіталізували в неділю (18 квітня) і увечері з четвертого разу йому зробили крапельницю з глюкозою. Вчора (19 квітня) ввечері три медсестри зробили шість спроб зробити ще одну крапельницю, але так і не змогли потрапити у вену. Тепер тільки все руки покарбовані і в синцях. На цьому "лікувальні процедури" ФСВП закінчилися. Більше нічого не було, і не вірте жодному їхньому слову", - написав він.

Нагадаємо, наприкінці березня російський опозиціонер Олексій Навальний, який перебуває у колонії, оголосив голодування. Причина - до нього не допустили лікарів для планового обстеження після отруєння.

Днями медики повідомили, що Навальнийперебуває в критичному стані. Так принаймні зрозуміло з біохімічного аналізу крові політика, який оприлюднили напередодні. Вони свідчать, що рівень калію в його крові перебуває на критично високому рівні. Саме тому у тому в будь-яку хвилину в нього можуть відмовити нирки та зупинитися серце.

Як повідомлялося, 2 лютого суд у Москві ухвалив рішення про заміну Олексію Навальному, який після лікування від отруєння повернувся до РФ з Німеччини, умовного терміну на реальний: 3,5 року колонії загального режиму, за вироком, винесеним ще 2014 року. З урахуванням року, проведеного під домашнім арештом, Олексій Навальний проведе в колонії 2,5 року. 

26 лютого Навального етапували зі СІЗО "Матроська Тиша" до колонії у Володимирській області. Його команда заявила, що виправна колонія №2 - це одна з найбільш режимних зон, так звана "червона". Тут правлять не арештанти (як на "чорних" зонах), а "адміністрація, ну і ув'язнені, яких ця адміністрація використовує, як рабів". 

Відео У будь-яку хвилину може зупинитися серце: Олексій Навальний перебуває в колонії в критичному стані

Політичний в’язень номер один у світі за версію Нью-Йорк Таймс – Олексій Навальний – в колонії в критичному стані. Так принаймні зрозуміло з біохімічного аналізу крові політика, який оприлюднили напередодні. Вони свідчать, що рівень калію в його крові перебуває на критично високому рівні. А тому в будь-яку хвилину в нього можуть відмовити нирки та зупинитися серце. Нагадаємо, наприкінці березня Російський опозиціонер оголосив голодування, коли до нього не допустили його лікарів для планового обстеження після отруєння.   

У будь-яку хвилину може зупинитися серце: Олексій Навальний перебуває в колонії в критичному стані
Сніданок з 1+1
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анастасія Курило
Джерело матеріала
loader
loader