Російські окупанти тимчасово обмежили польоти над Кримом та Чорним морем
Російські окупанти тимчасово обмежили польоти над Кримом та Чорним морем

Російські окупанти тимчасово обмежили польоти над Кримом та Чорним морем

Певні зони в окупованому Криму вказані як «небезпечні» для польотів
Фото krymtrek.ru

У частині зон обмеження будуть введені з 27 квітня до 1 травня

Росія тимчасово обмежила польоти над окупованою частиною Криму та Чорного моря. Про це йдеться у повідомленні системи міжнародного сповіщення для пілотів (NOTAM), повідомляє «Суспільне».

Згідно з повідомленням, певні зони вказані як «небезпечні» для польотів. Зокрема, в «небезпечну» зону для польотів на висоті до 19 тис. метрів входить повітряний простір: над південною частиною окупованого Криму, прилеглими до південного берега Криму територіальними водами та частиною міжнародних вод Чорного моря.

У повідомленні NOTAM за 20 квітня йдеться, що в частині зон обмеження будуть введені з 27 квітня до 1 травня. Згідно з повідомленнями за 19 квітня, обмеження вводяться з 20 по 24 квітня.

Раніше повідомлялось, що так званий «глава» окупованого Криму Сергій Аксьонов змінив правила в’їзду на півострів під час пандемії коронавірусу. Іноземців зобов’язали робити ПЛР-тест на коронавірус під час в’їзду в Крим. Про це йдеться на сайті так званого «уряду Криму».

Обмеження почали діяти з 17 квітня 2021 року. Відтепер «іноземцям та особам без громадянства» потрібно протягом трьох календарних днів від дня прибуття пройти лабораторне дослідження на коронавірус методом ПЛР. Крім того, інформацію про результат ПЛР-тестування потрібно розмістити на сайті російського Єдиного порталу державних та муніципальних послуг.

Нагадаємо, що Росія до жовтня 2021 року закриває частини акваторій Чорного моря в напрямку Керченської протоки для військових кораблів та державних суден інших країн під приводом військових навчань.

Джерело матеріала
loader
loader