У Вінниці батьки школярів вийшли на мітинг проти дистанційного навчання: фото
У Вінниці батьки школярів вийшли на мітинг проти дистанційного навчання: фото

У Вінниці батьки школярів вийшли на мітинг проти дистанційного навчання: фото

Кілька десятків мітингарів хочуть, аби у школах відновили звичне навчання.

Сьогодні вранці, 20 квітня, кілька десятків батьків місцевих учнів зібрались біля Вінницької міської ради на мітинг проти дистанційного навчання. Із собою вони принесли плакати.

Як пише Вінниця.Info, батьки вимагають відновити у школах Вінниці звичне навчання. Скаржаться, що дистанційне - неефективне.

"Ми хочемо, щоб відчинили школи і діти пішли навчатися. В області усі вже навчаються, а Вінниця ще ні", – каже місцева жителька.

Протестувальники хочуть, аби школу відвідували учні усіх класів.

"Бажано, щоб дозволили виходити на навчання усім. Але якщо сильно бояться за епідемію, то хоча б щоб молодші вийшли в школу. Як молодші можуть нормально вчитися на дистанційному? В першокласників батьки по роботах, а вчитися майже неможливо. Чому все працює, а школи закриті?", – обурюється вінничанка.

На мітингу були присутня поліція охорони, яка стежила за громадським порядком.

Нагадаємо, Вінницька область перебуває у "помаранчевій" зоні карантину. Як повідомлялось, від ускладнень коронавірусу у Вінниці померла трирічна дитина.  Дівчинка перебувала у медзакладі кілька днів і була на ШВЛ.

Відео Новини України: Вінницька область отримала понад 5 тисяч доз китайської вакцини "Короновак"

5 тисяч 600 доз китайської вакцини отримала Вінницька область. "Коронаваком" планують вакцинувати 2,5 тисячі людей. Решту залишать на складі для повторної вакцинації.  Насамперед щеплення робитимуть людям із груп ризику,  пенсіонерам, або маломобільним людям, які не можуть самотужки дійти до пунктів щеплення. Також у пріоритеті пацієнти, які пережили інфаркти чи інсульти. Поза чергою і 400 вчителів, які працюватимуть під час незалежного зовнішнього оцінювання.    

Новини України: Вінницька область отримала понад 5 тисяч доз китайської вакцини "Короновак"
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Оксана Руда
Джерело матеріала
loader
loader