Відомого російського блогера не пустили до України та заборонили в'їзд на три роки
Відомого російського блогера не пустили до України та заборонили в'їзд на три роки

Відомого російського блогера не пустили до України та заборонили в'їзд на три роки

В Одеській області у морському порту "Чорноморськ" прикордонники не пропустили до України відомого російського блогера.

Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ, проте назвати прізвище блогера там відмовилися.

Зазначається, що у четвер ввечері, 22 квітня, до зазначеного порту на теплоході з Туреччини прибув громадянин Російської Федерації, який у 2016 році незаконно відвідував окупований Крим.

"Учора ввечері до Чорноморського порту теплоходом з Туреччини прибув громадянин Російської Федерації. Чоловік виявився відомим російським блогером, що брав участь у популярних реаліті-шоу "Дом-2" та "Весільний розмір 2". Під час бесіди з прикордонниками росіянин підтвердив факт перебування на  тимчасово окупованій території АР Крим у 2016 році, та повідомив, що на півострів потрапив поромним сполученням через закритий пункт пропуску "Керч", -  йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за порушення вимог Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" росіянину заборонили в'їзд до України терміном на 3 роки.

Відео Солісту білоруського гурту "Пісняри" заборонили в'їзд до України

Напередодні Валерій Дайнеко прилетів до Києва. Але прикордонний кордон не пройшов. З'ясувалося, минулоріч він брав участь у фестивалі в Криму. Туди, як сам і зізнався, потрапив літаком через Росію. А отже, порушив правила в'їзду на окупований півострів. За незаконне відвідування Криму йому заборонили в'їзд до України на 3 роки і відправили зворотним рейсом до Мінська. 

Солісту білоруського гурту "Пісняри" заборонили в'їзд до України
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Ірина Загородня
Джерело матеріала
loader
loader