Бойовики не припиняють обстріли позицій ООС із заборонених мінометів і гранатометів
Бойовики не припиняють обстріли позицій ООС із заборонених мінометів і гранатометів

Бойовики не припиняють обстріли позицій ООС із заборонених мінометів і гранатометів

Протягом минулої доби, 25 квітня, було зафіксовано 12 порушень режиму припинення вогнюзбройними формуваннями Російської Федерації.

Про це повідомили у ранковому зведення ООС 26 квітня.

Поблизу населених пунктів Широкине, Південне, Катеринівка, Троїцьке, Новозванівка та Новгородське окупанти вели вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го та 82-го калібрів, а також з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

Неподалік Пісків російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції ЗСУ з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. У передмісті Луганського - з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Крім того, із мінометів 120 калібру відбувся обстріл цивільної інфраструктури населеного пункту Водяне.

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає. "Представників ОБСЄ було повідомлено через Українську сторону СЦКК про дії збройних формувань Російської Федерації", - повідомили у штабі. 

Як повідомлялося, міністр оборони Росії Сергій Шойгу ухвалив рішення завершити перевіркові заходи в Південному та Західному військових округах, "оскільки всі поставлені цілі досягнуті". Російський міністр поставив завдання "Генеральному штабу, командувачам військових округів і повітряно-десантних військ спланувати і приступити від 23 квітня до повернення військ в пункти постійної дислокації, провести детальний аналіз і підвести підсумки раптової перевірки військ". 

Відео Новини з фронту: Росія почала посилювати передові позиції бойовиків на Донбасі

Росія заявляє, що відводить війська від кордону з Україною, але разом з цим почала посилювати передові позиції бойовиків на Донбасі. Про це повідомляє українська розвідка. Окупанти наразі заводять на передову Донбасу додаткові артилерійські розрахунки, підрозділи спецпризначення, розвідгрупи і снайперські пари. Напередодні бойовики обстрілювали позиції ЗСУ з житлових кварталів окупованої Горлівки. Більше про війну на Сході України

Новини з фронту: Росія почала посилювати передові позиції бойовиків на Донбасі
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader