Вбив матір, дружину та двох маленьких дітей задля нової родини: у Вінниці суд виніс вирок 32-річному чоловікові
Вбив матір, дружину та двох маленьких дітей задля нової родини: у Вінниці суд виніс вирок 32-річному чоловікові

Вбив матір, дружину та двох маленьких дітей задля нової родини: у Вінниці суд виніс вирок 32-річному чоловікові

У Вінниці суд виніс вирок 32-річному чоловікові, який 31 грудня 2018 року у власній квартирі розправився з власною матір’ю, дружиною та двома малолітніми дітьми.  Він убив їх молотком.

Про це завершення судового процесу повідомили у пресслужбі Нацполіції Вінницької області.

Над розкриттям злочину працювала понад сотня поліцейських. Вони опитали сусідів будинку та вилучили відео з камер спостереження. Підозри підтвердилися – матір, дружину та малолітніх дітей, віком 3 та 7 років, вбив голова родини, щоправда, він це категорично заперечував. 

суд вирок

У скоєному чоловік зізнався лише після того, як правоохоронці знайшли знаряддя вбивства. Для цього їм довелося перевірити  кілька тонн сміття на вінницькому сміттєзвалищі, щоб знайти  пакет з закривавленим молотком.  

Зазначається, що після жорстокої розправи над рідними, чоловік вирушив купувати новорічні подарунки своїй іншій родині. Саме нова родина стала причиною розправи.

"Під час досудового розслідування вину підозрюваного підтвердили проведені молекулярно-генетична та криміналістичні  експертизи. На знайдених у смітнику молоткові виявлені ДНК підозрюваного, вбитих жінок та дітей. У судових засіданнях підсудний переконував суддів, що він на момент вчинення вбивства не усвідомлював своїх дій. Проведені амбулаторна та стаціонарна психолого-психіатричні експертизи засвідчили, що свої дії він усвідомлював та є осудним", - повідомили у поліції.   

експерти

Досудове розслідування та судовий розгляд цієї справи тривали більше 2 років. Сьогодні, 27 квітня, суд виніс чоловікові вирок – довічне ув’язнення.

Нагадаємо, що у Київській областімолодик до смерті побив свого батька.

Відео Новини України: миколаївське убивство чоловіка у дворі багатоповерхівки може бути замовним

Стрілянина в Миколаєві. Уночі в дворі багатоповерхівки розстріляли 38-річного чоловіка. Убивство сталося біля під'їзду, де жив загиблий. Нападник саме там чекав на жертву, поцілив упритул і втік. За неофіційною інформацію, вбивство - замовне. Подробиці – у сюжеті.  

Новини України: миколаївське убивство чоловіка у дворі багатоповерхівки може бути замовним
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Джерело матеріала
loader
loader