Зірка "Гри Престолів" Наталі Дормер вперше стала мамою
Зірка "Гри Престолів" Наталі Дормер вперше стала мамою

Зірка "Гри Престолів" Наталі Дормер вперше стала мамою

Британстка акторка, відома роллю Маргері Тірелл в серіалі "Гра Престолів" Наталі Дормер вперше стала мамою.

Радісною новиною зірка поділилася під час підкаста That's After Life.

Примітно, що донечку своєму коханому, актору Девіду Оуксу 39-річна Наталі народила, ще в січні, проте повідомила про це  тільки зараз.

Наталі Дормер та Девід Оукс
Getty Images
Наталы Дормер та Девыд Оукс

За словами акторки, завдяки пандемії, вона змогла зберегти вагітність таємничою, оскільки під час ізоляції майже нікуди не виходила.

Дормер зауважила, що вважає ідеальним рішення завагітніти та народити саме під час карантину, пише видання ET Online.

Це було ідеальним рішенням під час пандемії - завагітніти і народити дитину. Можливо, я трохи говорю штампами. Думаю, через 30 років дочка буде сидіти в барі і говорити: "Я дитина епохи ковіда",
зауважила акторка

Варто відзначити, що дівчинка стала першою дитиною як для Наталі, так і для Девіда і за словами Домер, вона відчуває абсолютне щастя від материнства.

"Їй всього три місяці, і вона - абсолютне щастя. Хоча я більше ніколи не буду скаржитися на довгі години знімань, тому що відсутність сну - це щось зовсім інше. Люди завжди кажуть, що з появою дитини ви зміните своє життя, а ви тільки закочуєте очі. Але потім воно і правда змінюється ... Сон завжди був важливий для мене, і це зараз єдиний недолік. Але природа така розумна, що гормони працюють", - поділилася акторка.

Зауважимо, Дормер і Оукс познайомилися під час роботи над п'єсою "Венера в хутрі" в Вест-Енді 2019 року.

Нагадажмо, не так давно вперше стала мамою колега Наталі Дормер за серіалом "Гра Престолів" Софі Тернер. Акторка минулого року народила своєму чоловікові, музиканту Джо Джонасу донечку.

Автор:
Наталія Ключка
Джерело матеріала
loader
loader