Трамп запустив власну платформу для спілкування
Трамп запустив власну платформу для спілкування

Трамп запустив власну платформу для спілкування

Колишній президент США Дональд Трамп запустив комунікаційну платформу для спілкування зі своїми прихильниками після блокування акаунтів у Twitter і Facebook.

Вона названа Із робочого столу Дональда Дж. Трампа та розміщена на сайті donaldjtrump.com/desk.

Повідомляється, що майданчик слугуватиме місцем для вільного та безпечного спілкування, де Трамп зможе розміщувати коментарі, зображення та відео.

У першому опублікованому відео на платформі під назвою Під час тиші та брехні йдеться про його відсторонення у Twitter.

За повідомленням ЗМІ, технологія працює на основі кампанії Nucleus – цифрової екосистеми, створеної для ефективного управління політичними кампаніями та організаціями, створеної колишнім керівником кампанії Трампа Бредом Парскале.

Платформа дозволяє Трампу розміщувати публікації, а прихильникам – ділитися повідомленнями колишнього президента в Twitter і Facebook. Однак користувачі не можуть відповідати чи взаємодіяти з публікаціями Трампа.

На сайті є список реєстрації, щоб люди могли вводити свої номери телефонів та адреси електронної пошти та отримувати сповіщення про те, коли Трамп публікує нове повідомлення.

– Веб-сайт президента Трампа – чудовий ресурс для пошуку його останніх заяв та основних моментів із першого терміну перебування на посаді, але це не нова платформа соціальних медіа, – говорить старший радник Джейсон Міллер.

Рішення щодо акаунтів Трампа

5 травня Наглядова рада (Oversight Board), яка стежить за розміщенням контенту в соціальних мережах Facebook і Instagram, затвердить рішення щодо акаунтів колишнього президента США Дональда Трампа.

У січні Facebook заблокував акаунт Трампа на невизначений термін після штурму Капітолія США 6 січня. Генеральний директор Марк Цукерберг заявив, що ризики дозволу президенту продовжувати користуватися їхньою службою в цей період завеликі.

Незалежно від рішення Facebook 5 травня прес-секретар Twitter повідомив, що Трамп назавжди відсторонений можливості залишати твіти.

Джерело: Fox News

Теги за темою
США Дональд Трамп Facebook Twitter Instagram
Джерело матеріала
loader
loader