У Нью-Йорку під час сутички на Таймс-сквер чоловік вистрілив у 4-річну дівчинку
У Нью-Йорку під час сутички на Таймс-сквер чоловік вистрілив у 4-річну дівчинку

У Нью-Йорку під час сутички на Таймс-сквер чоловік вистрілив у 4-річну дівчинку

У США в суботу, 8 травня, внаслідок стрілянини на площі Таймс-сквер у Нью-Йорку постраждали троє людей, зокрема чотирирічна дівчинка. 

Про це повідомляє The New York Times.

Зазначається, що вогонь відкрили під час бійки між декількома чоловіками, один з який дістав пістолет. Кулі випадково влучили у двох жінок, а також в дитину.

"Дівчинка, яка відвідувала магазини іграшок зі своєю сім'єю, була поранена в ногу, як і дві жінки, зокрема 23-річна туристка з Род-Айленда і 43-річна жителька Нью-Джерсі", - йдеться у матеріалі. 

Потерпілих госпіталізували до лікарні Бельв'ю. За попередніми даними, загрози їхньому життю немає. Увечері в суботу постраждалу дівчинку прооперували.

"На щастя, ці ні в чому не винні перехожі перебувають у стабільному стані", - розповів мер міста Білл де Блазіо, запевнивши, що поліція Нью-Йорка притягне до відповідальності "винних у цьому безглуздому насильстві".

Зауважимо, що від початку року в Нью-Йорку вогнепальні поранення отримали щонайменше 463 особи - майже вдвічі більше, аніж минулоріч.  

Як повідомлялося, в американському штаті Флорида в суботу, 8 травня, троє людей постраждали внаслідок стрілянини у торговому центрі Aventura Mall.

Відео Новини світу: в США дівчина принесла пістолет в школу і зчинила стрілянину

Шестикласниця зчинила стрілянину в американській школі. Дівчина встигла поранити 2 однокласників та працівника навчального закладу. Усе сталося у невеликому містечку Рігбі у штаті Айдахо. Школярка зайшла до коридору, дістала з рюкзака пістолета й відкрила вогонь по людях. Одній із вчительок вдалося відібрати у нападниці зброю і затримати її до приїзду поліції. Звідки у дівчинки зброя та чому наважилася стріляти по однокласниках - з'ясовують.  

Новини світу: в США дівчина принесла пістолет в школу і зчинила стрілянину
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Оксана Сопрович
Джерело матеріала
loader
loader