Чоловік на авто відкрив стрілянину у бік дітей на Закарпатті: фото
Чоловік на авто відкрив стрілянину у бік дітей на Закарпатті: фото

Чоловік на авто відкрив стрілянину у бік дітей на Закарпатті: фото

У понеділок, 10 травня, близько 22:00 у селі Собатин Хустського району Закарпатської області невідомий чоловік на мікроавтобусі Mercedes-Benz почав стріляти в сторону людей, серед яких були і діти, а потім втік з місця події. На щастя, внаслідок стрілянини ніхто не постраждав.

Як розповіли у поліції Закарпаття, правоохоронці оперативно розшукували винуватця злочину. Менше ніж за годину зловмисника затримали в селі Сільце. Ним виявився 31-річний місцевий мешканець. На місці події слідчі вилучили відстріляні гільзи. 

Окрім цього в машині у підозрюваного слідчі виявили пістолет та патрони, розкидані по салону. Походження зброї встановлять після проведення експертизи.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство, вчинене із застосуванням зброї. Машину у власника вилучили та відправили на штрафмайданчик місцевої поліції. 

Самого ж зловмисника затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

Нагадаємо, у вівторок, 11 травня, у столиці республіки Татарстан - у Казані в школі № 175 сталася стрілянина, у якій загинуло щонайменше дев'ять учнів та 26-річна вчителька англійської мови. Стрільцем виявився 19-річний Ільназ Галявієв, який закінчив школу чотири роки тому. Хлопця затримали правоохоронці.

Відео Новини світу: за яких обставин відбулась стрілянина в казанській школі

Масова стрілянина в російській школі: за уточненими даними, загинули щонайменше 9 людей: учні, вчитель та охоронець. Ще 20 осіб ушпиталили. Це сталося в Казані. Стрілка вже затримали - це колишній учень цієї школи. Подробиці -  в сюжеті.    

Новини світу: за яких обставин відбулась стрілянина в казанській школі
ТСН. 14:00
  • Facebook 1
  • Twitter 1
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Оксана Руда
Джерело матеріала
loader
loader