Протягом доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 12 травня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано вісім порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 13 травня.

Поблизу населеного пункту Новгородське окупанти двічі  відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів. Біля Катеринівки – ще й з автоматичних станкових гранатометів.

Поблизу Гнутового окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів. У передмісті Водяного бойовики здійснили обстріл з ручних протитанкових гранатометів, а біля Авдіївки – з підствольних гранатометів. У районі селища Верхньоторецьке найманці відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Неподалік селища Мирне - з протитанкових ракетних комплексів.

"Внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено автомобіль групи розмінування. На щастя, ніхто не постраждав. На обстріли окупантів військовослужбовці Об’єднаних сил відкривали вогонь у відповідь", - повідомили у зведенні.

Бойових втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає.

Як повідомлялося, за дев'ять місяців - від липня 2020 року збройні формування РФ здійснили майже 1400 порушень режиму припинення вогню. Внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних сил загинули 34 українських бійців, ще понад 100 воїнів зазнали поранень.

Відео Новини з фронту: на Приморському напрямку окупанти розстріляли машину наших саперів

Чергова підступна провокація російських окупантів на Донбасі. Сьогодні зранку на околицях села Гранітне, це Приморський напрямок передової, чужинці з протитанкового ракетного комплексу розстріляли машину наших саперів. Армійці приїхали винятково з гуманітарною метою: розміновувати найближче поле. На щастя, в момент атаки бійців у салоні не було і саме це врятувало наших хлопців од неминучої загибелі.    

Новини з фронту: на Приморському напрямку окупанти розстріляли машину наших саперів
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader