День ангела Ірини: красиві привітання в СМС та картинках
День ангела Ірини: красиві привітання в СМС та картинках

День ангела Ірини: красиві привітання в СМС та картинках

Представниці прекрасної статі з іменем Ірина відзначають свої іменини кілька разів на рік.

Саме ім’я має давньогрецьке походження і найімовірніше, походить від імені Ейрені, що належало давньогрецькій богині миру та спокою. Воно означає буквально мирна та спокійна.

А ось святою покровителькою імені вважається великомyчениця Ірина Македонська. За свою віру вона зазнала образи та приниження і була спалена на багатті у 304 році.

У 2021 році День Ірини випадає на вісім днів: 29 квітня, 18 травня, 26 травня, 10 серпня, 17 серпня, 22 серпня, 26 серпня і 1 жовтня.

Факти ICTV підготували найкращі привітання у віршах і картинках з Днем ангела Ірини.

с днем ангела

Найкращі вітання з Днем ангела Іри,
Здоров’ячка, радості, щастя без міри,
Хай доля завжди тобі усміхається,
Усе, що задумала, завжди збувається!

Читайте
Календар неофіційних свят на 2021 рік

с днем ангела

 

Ірусику, бажаю тобі, щоб життя твоє було світлим, як ясний сонячний день, повним, як келих із шампанським, безхмарним, як небо над пустелею. І нехай, мов зірки у нічному небі, для тебе завжди горять вогники у вікнах твоїх друзів і рідних.

с днем ангела

З Днем ангела тебе! Нехай добрий художник розфарбує твоє життя яскравими фарбами, а талановитий композитор напише мажорну мелодію твоєї долі. У сплячої красуні були феї, а твоєю феєю нехай буде твоя свята заступниця Іра. Бажаю тобі міцного здоров’я і сил, везіння, успіхів та удачі у всіх починаннях, здійснення заповітних бажань, вірних друзів і сімейного щастя!

с днем ангела

Свята в червні

У червні День Святої Трійці вважають головним святом у православних, який випадає на 20-е число.

Також розпочинається Петрів піст, який триватиме 14 днів – із 28 червня до 11 липня. А у нашому церковному календарі свят на червень 2021 можна більше дізнатися про важливі дати.

Джерело матеріала