Мешканець столичної Троєщини викинув кішку та чотирьох кошенят із сьомого поверху
Мешканець столичної Троєщини викинув кішку та чотирьох кошенят із сьомого поверху

Мешканець столичної Троєщини викинув кішку та чотирьох кошенят із сьомого поверху

Власник помешкання викинув кішку та чотирьох кошенят з вікна сьомого поверху. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі 
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У результаті падіння чотири тварини загинули, одне кошеня намагаються врятувати ветеринари

На столичній Троєщині 42-річний чоловік викинув із вікна сьомого поверху кішку та чотирьох її кошенят. Інцидент трапився у багатоповерхівці на вулиці Оноре де Бальзака. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

За словами слідчої Деснянського управління поліції Олександри Недухової, чоловік у скоєному зізнався.

«Фігурант напідпитку вирішив погратися з тваринами. Під час гри доросла кішка подряпала йому руку, через це правопорушник викинув її та чотирьох кошенят з вікна сьомого поверху. У результаті падіння чотири тварини загинули, одне кошеня перебуває на лікуванні у ветеринарній лікарні», – ідеться у повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Раніше на Одещині затримали 57-річного чоловіка і його 53-річну дружину. Слідство стверджує, що чоловік і жінка протягом декількох років здійснювали сексуальне насильство над дітьми.

Також у місті Коломия допомога рятувальників знадобилася їжачку, який впав в глибоку трубу на території м’ясокомбінату.

Крім того, біля станції метро «Бориспільська» у Києві в понеділок, 10 травня, очевидці зняли молодого оленя, який розгулював поруч.

Джерело матеріала
loader
loader