Цеглина проти пістолета: у Херсоні двоє чоловіків влаштували травматичний пінг-понг через порушення ПДД
Цеглина проти пістолета: у Херсоні двоє чоловіків влаштували травматичний пінг-понг через порушення ПДД

Цеглина проти пістолета: у Херсоні двоє чоловіків влаштували травматичний пінг-понг через порушення ПДД

В Херсоні у приміщенні Центрального універмагу стався конфлікт між двома чоловіками. Один із них був озброєний цеглиною, інший - пістолетом.

Про інцидент розповіли у пресслужбі Нацполіції Херсонської області.

Сьогодні, 25 травня, до поліції звернувся 39-річний житель Херсона і розповів, що в ЦУМі отримав поранення вуха від невідомого. На місце прибули правоохоронці.

З’ясувалося, що конфлікт розпочався між чоловіками ще на вулиці - заявник рухався по вулиці на своєму автомобілі, а назустріч йому на іншому авто рухалася жінка. Між водіями виникла сварка з приводу переваги в першочерговості проїзду.

Після цього жінка зателефонувала своєму чоловікові. Той під’їхав на місце, і конфліктна ситуація продовжилася вже між чоловіками.

Потім чоловік жінки зайшов всередину ЦУМа, а заявник підібрав на землі цеглину та побіг наздоганяти свого опонента. На першому поверсі він його наздогнав і вдарив цеглиною.

Своєю чергою чоловік дістав травматичний пістолет, вистрілив у повітря та завдав удар рукояткою пістолета у вухо заявника. Останній натомість жбурнув у стрільця цеглиною.

"Після цього жінка з її чоловіком з місця події зникли на автомобілях у невідомому напрямку. Наразі їх особи встановлено та проводяться заходи щодо встановлення їх місцезнаходження. Також відомо, що зброя офіційно зареєстрована", - розповіли у поліції.

Нагадаємо, що у Запоріжжі на проспекті Соборному сталася стрілянина. Двоє чоловіків поконфліктували через паркування автомобілів.

Відео Новини України: в Одесі дорожній конфлікт переріс у стрілянину

В Одесі дорожній конфлікт переріс у стрілянину. Попередньо - одна з автівок підрізала іншу. Її наздогнали батько і син . І намагалися побити водія просто у салоні - відчинили двері і завдавали ударів. За якусь мить кермувальник дістав пістолет. І поранив обох нападників.    

Новини України: в Одесі дорожній конфлікт переріс у стрілянину
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Джерело матеріала
loader
loader