Під Херсоном домашні собаки напали на дітей: правоохоронці застосували зброю
Під Херсоном домашні собаки напали на дітей: правоохоронці застосували зброю

Під Херсоном домашні собаки напали на дітей: правоохоронці застосували зброю

У місті Каховка Херсонської області дві собаки вирвалися на свободу і почали нападати на дітей. Жертвами тварин стали кілька дітей, і аби вгамувати псів правоохоронцям довелося відкрити вогонь на ураження.

Про це розповіли у пресслужбі Нацполіції Херсонської області.

Вчора, 24 травня, близько 15:30 до поліції звернулася жінка і повідомила, що дві домашні собаки покусали її 9-річного сина. На місце події виїхали правоохоронці.

Коли поліцейські опитували заявницю і її потерпілого сина, вони побачили дітей, які бігли і кликали про допомогу, а їх наздоганяли два собаки породи "боксер". Один з собак вхопив найближчого до неї хлопчика за куртку, але йому вдалось вирватись, і всі троє дітей сховалися за дорослих. Втім, собаки продовжували кидатися на дітей, тож правоохоронець змушений був застосувати зброю.

Він застрелив одного із собак, а інший, злякавшись звуку пострілу, втік.

На місце події поліцейські викликали медиків. Лікарі оглянули 9-річного хлопчика. У нього виявили укуси на руках і ногах. Дитину ушпиталили. 

"Правоохоронці встановили власника собак. З його слів собаки втекли з двору. Нині вирішується питання про притягнення чоловіка до відповідальності за ст.154 КУпАП "Порушення правил тримання собак і котів". За фактом використання співробітником поліції табельної зброї призначена службова перевірка", - зазначили у пресслужбі поліції.  

Нагадаємо, що у Дніпрі в районі Ігреньжителів тероризує зграя собак. Тварини нападають на дорослих та малих і тримають у страху місцевих мешканців. 

Автор:
Юлія Шевченко
Джерело матеріала
loader
loader