Обстріли бойовиків на Донбасі не припиняються: снайпер поцілив у військовослужбовця
Обстріли бойовиків на Донбасі не припиняються: снайпер поцілив у військовослужбовця

Обстріли бойовиків на Донбасі не припиняються: снайпер поцілив у військовослужбовця

Протягом минулої доби, 25 травня, було зафіксовано вісім порушень режимуприпинення вогнюзбройними формуваннями Російської Федерації.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 26 травня.

Неподалік населеного пункту Новомихайлівка ворог відкривав вогонь із протитанкових гармат та стрілецької зброї.  Поблизу Новгородського окупанти здійснили обстріл із мінометів 82-го калібру.

Біля Водяного збройні формування РФ тричі застосували автоматичні станкові та ручні протитанкові гранатомети, а також стрілецьку зброю. У районі Світлодарська і Золоте-4російські найманці відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Біля селища Березове був помічений ворожий безпілотний літальний апарат типу Мавік з перетином лінії розмежування. Українські захисники зі стрілецької зброї збили БПЛА окупантів.

Бойових втрат серед українських захисників за минулу добу немає. Утім, вранці 26 травня зафіксовано два  порушення режиму припинення вогню. Зокрема, облизу Авдіївки бойовики відкривали вогонь зі снайперської зброї. Внаслідок ворожого вогню український захисник отримав поранення. Стан здоров’я пораненого – задовільний.

"На ворожі обстріли українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ", - йдеться у зведенні.

Як повідомлялося, за дев'ять місяців - від липня 2020 року збройні формування РФ здійснили майже 1400 порушень режиму припинення вогню. Внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних сил загинули 34 українських бійців, ще понад 100 воїнів зазнали поранень.

Відео Новини з фронту: на Донбасі з протитанкової ракети обстріляли людські оселі

З протитанкових ракет по мирних людях. У Північному - це під Горлівкою – в людські оселі та гаражі прилетіло зі зброї, яка зазвичай пробиває танкову броню. Пошкодили майно, але цього разу ніколи не скалічили. Наша знімальна група стала свідками обстрілу з ворожих позицій ще й з мінометів. Як стріляють по військовим та звичайним людям –дивіться далі.  

Новини з фронту: на Донбасі з протитанкової ракети обстріляли людські оселі
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader