В ЖК "Новопечерські Липки" відкрили фонтан з водоспадом та оголосили про старт нової черги
В ЖК "Новопечерські Липки" відкрили фонтан з водоспадом та оголосили про старт нової черги

В ЖК "Новопечерські Липки" відкрили фонтан з водоспадом та оголосили про старт нової черги

Фонтанний комплекс з водоспадом є частиною 6 черги ЖК "Новопечерські Липки", яка вже введена в експлуатацію й є основним елементом нової прогулянкової ландшафтної алеї проекту.

8 черга кварталу, яку представили на святковій вечірці, доповнить концепцію ЖК підвісними пішохідними мостами, які будуть інтегровані в прогулянковий ландшафт останніх черг ЖК.

8 черга кварталу "Новопечерські Липки" це - 5 будинків висотністю 16-24 поверхи, 742 квартири з сучасними планувальними рішеннями та видовими терасами на останніх поверхах, школа та дитячі садки, велика прогулянкова паркова зона.

Нова черга кварталу спроектована у форматі mixed-use.

Загальна площа нових будинків черги – 101 700 м2, підземний паркінг площею 18 925 м2 , комерційні приміщення для бізнесу - 11 800 м2.

Також в новій черзі запроектований унікальний громадський простір та багатофункціональний освітній простір для дітей віком від 2 до 16 років.

Інвестиційно-девелоперська компанія повного циклу City One Development в партнерстві з компанією UDP вже приступили до будівництва 8-ї ,останньої черги будівництва житлового кварталу "Новопечерські Липки".

Закінчити проєкт планують у 2024 році.

Валерій Кодецький, президент інвестиційно-девелоперської компанії City One Development: " Новопечерські Липки – це перший у столиці проєкт такого формату, в який ми заклали філософію людиноцентричності.

Продумана концепція, екосистемний підхід до планування та розвитку , інновації, які ми втілюємо у кожній новій черзі проєкту, дозволяють нам залишатись вже більше 10 років у ТОП кращих ЖК.

Кожна нова черга для нас – це перш за все виклик та завдання зробити сучасне місто більш зручним, комфортним та безпечним для людей.

А багаторічна довіра наших клієнтів – це наше головне досягнення та найкраща рекомендація".

Про ЖК "Новопечерські Липки".

Житловий квартал бізнес-класу розміщений у Печерському районі столиці й займає територію у 25 га.

В ЖК вже реалізовано 6 черг загальною площею 683 149 м2, 7 та 8 черги на етапі будівництва.

Всього в кварталі запроектовано 3800 квартир, 2 767 вже збудовано.

Третина території проєкту – зелені та прогулянкові зони.

В ЖК понад 120 об’єктів інфраструктури, серед яких: 2 загальноосвітні школи – Новопечерська школа та British School, дитячий садок повного дня "Академія Щастя Leap.

Kids", спортивно-оздоровчий комплекс GYMMAXX, Тенісна Академія UTA, медичні центри, побутові сервіси, центри розвитку, творчі студії, ресторани та SPA салони та багато іншого.

Квартал реалізовується компанією City One Development у партнерстві із компанією UDP.

Джерело матеріала
loader
loader