День друзів 2021 – привітання у СМС
День друзів 2021 – привітання у СМС

День друзів 2021 – привітання у СМС

Щороку 9 червня у всьому світі відзначають Міжнародний день друзів. Це чудова нагода для того, щоб зібратися компанією, згадати спільні моменти життя та вкотре нагадати друзям про  свою любов.

У сучасному світі досить не просто знайти людину, яка готова допомогти у скрутній ситуації та підтримати. Тому варто цінувати своїх справжніх друзів.

Найкращі привітання із Днем друзів 2021 – дивіться на Фактах ICTV.

***

Хтось сказав, що друзі – це родичі, яких ми собі вибираємо самі. Ти й справді для мене не просто друг, а й рідна людина. Я хочу побажати тобі залишатися таким же розуміючим, добрим та натхненним. Нехай у твоєму житті буде побільше везіння. А якщо знадобитися допомога – пам’ятай, що в тебе є на кого покластися. Вітаю із Днем друзів!

***

Я покластися на тебе у всьому можу завжди,
Ти мені нагадаєш, якщо щось забуваю,
З тобою ми дружимо вже багато років,
Я з днем друзів тебе вітаю!

***

Мені не потрібні слова, щоб сказати про те, які ми близькі. Але я кажу зараз, і буду говорити тобі завжди про те, що тонкі нитки, які зв’язали наші долі, міцніші за кохання та надійніші за щастя. Вітаю тебе з всесвітнім днем друзів і бажаю, щоб наша дружба, як хороше вино, ставала з роками тільки міцніше!

Читайте
Привітання з Міжнародним днем друзів у гіфках

***

З днем друзів хочу привітати,
Це свято для всіх нас.
Дружбу світлу прославити,
Ту, що вилікує час.

Вам берегти друзів бажаю,
Ніколи не зраджувати,
Допомагати, любити і вірити,
Любити і розуміти.

***

Вітаю тебе із Днем друга! Колись Авраам Лінкольн сказав: Краща частина нашого життя складається з друзів. Дійсно, ти, мій друг, найкраще що є у моєму житті. Я пишаюся нашою дружбою і бажаю нам обом берегти та цінувати її.

Календар свят на червень 2021

У червні 2021 року всі відпочиватимуть на два дні більше, ніж зазвичай. Зокрема, українців чекатимуть додаткові вихідні на честь Дня Конституції України та Трійці.

Календар свят на червень 2021– дивіться на Фактах ICTV.

Джерело матеріала
loader
loader