"Шахтар" оголосив про перший трансфер при Де Дзербі
"Шахтар" оголосив про перший трансфер при Де Дзербі

"Шахтар" оголосив про перший трансфер при Де Дзербі

КИЇВ. 13 червня. УНН. Донецький ФК "Шахтар" оголосив про підписання контракту із бразильським півзахисником Педріньйо, передає УНН з посиланням на пресслужбу "гірників".

Що відомо

Угоду з футболістом, який перейшов із лісабонської "Бенфіки", розраховано на п'ять років.

Цитата:

"Перші враження найкращі! Хочу подякувати клубові за таку нагоду. Знаю, наскільки "Шахтар" великий. Упевнений, нас очікує гарна спільна робота. Намагаюся думати від гри до гри, від сезону до сезону. Я приїхав сюди, щоб допомогти клубу стати переможцем і чемпіоном. Незалежно від того, де перебуваю, намагаюся завжди дотримуватись цього принципу. Разом з командою намагатимемось здобувати максимальну кількість перемог і вигравати якнайбільше трофеїв", - сказав новачок донеччан.

Деталі

Педріньйо починав кар'єру в бразильському "Корінтіансі" й виступав за першу команду від 2017 до 2020 року (134 гри, 11 м'ячів). У серпні 2020-го перейшов до португальської "Бенфіки". Минулого сезону взяв участь у 31 матчі, забив 1 гол.
У 2017, 2018 і 2019 роках Педріньйо вигравав із "Корінтіансом" Лігу Пауліста (чемпіонат штату Сан-Паулу). Чемпіон Бразилії – 2017. Разом з Додо та Майконом виступав за олімпійську збірну країни.

Доповнення

Педріньйо став першим новачком при наставнику "Шахтаря" Роберто Де Дзербі.

Теги за темою
футбол Спорт УПЛ трансфери
Джерело матеріала
loader
loader