У США після наїзду скутера померла актриса Ліза Бейнс – зірка Загубленої
У США після наїзду скутера померла актриса Ліза Бейнс – зірка Загубленої

У США після наїзду скутера померла актриса Ліза Бейнс – зірка Загубленої

У США у віці 65 років померла Ліза Бейнс – актриса і телезірка. 4 червня на пішохідному переході її збив самокат, в результаті чого вона отримала серйозну травму голови.

Смерть Лізи Бейнс підтвердила її дружина Кетрін Кранхолд у Twitter.

За інформацією ЗМІ, водій самоката проїхав на червоний сигнал світлофора. У поліції повідомили, що власник скутера втік з місця події. Але розслідування все ще триває.

My Lisa. Our #lisabanes Our huge loss. pic.twitter.com/lAYRnn5TKv

— Kathryn Kranhold (@kkranhold) June 15, 2021

Ліза Бейнс народилася у Клівленді (штат Огайо). Актриса стала популярною у 1980 роках завдяки телесеріалам та театральним постановкам на Бродвеї.

Такод Ліза Бейнс відома глядачам за роллю Мерібет Елліот – головної героїні психологічного трилера Загублена (Gone Girl) від Девіда Фінчера.

Читайте
Померла Лібуше Шафранкова - зірка фільму Три горішки для Попелюшки

Крім того, актрису можна було побачити у фільмах Коктейль, Вона написала вбивство, Клієнт завжди мертвий, Відчайдушні домогосподарки, Закон і порядок, Ліки від здоров’я, Одного разу в казці.

Загалом Ліза Бейнс зіграла близько 70 ролей у театрі та кіно, а також мала чотири номінації на Golden Globe.

Смерть Чапкіса

13 червня стало відомо про смерть Григорія Чапкіса – відомого хореографа і народного артиста України. За свою тривалу кар’єру він завоював десятки нагород.

Крім того, хореограф вдало поєднував танці з благодійністю. Так, Григорій Чапкіс був одним із перших, хто почав проводити благодійні бали в Україні.

Теги за темою
смерть актриса
Джерело матеріала
loader
loader