Америка готує нові санкції проти Росії через Навального
Америка готує нові санкції проти Росії через Навального

Америка готує нові санкції проти Росії через Навального

Опозиціонер Олексій Навальний засуджений на 2 роки та 8 місяців ув'язнення у справі «Ів Роше» 

Фото з відкритих джерел

Радник Байдена анонсував підготовку другого санкційного пакету

Нові санкції проти Російської Федерації Сполучені Штати Америки можуть ввести зокрема за отруєння і арешт російського опозиціонера Олексія Навального.

Про це заявив радник американського президента з національної безпеки Джейк Салліван в ефірі CNN.

«Важливо розуміти, що ми ввели санкції проти Росії за отруєння Олексія Навального. Зараз ми знаходимося в процесі підготовки другого набору санкцій, які будуть застосовані в цій ситуації», – заявив він.

Раніше радник президента США Джейк Салліван заявив, що Вашингтон, як і раніше, виступає проти російського газогону «Північний потік – 2». Він запевнив, що США продовжать вводити санкції проти цього проекту.

Як відомо, у середу, 16 червня, у швейцарській Женеві проходила зустріч президента США Джо Байдена і президента Росії Володимира Путіна. Глави держав спочатку завершили двогодинні переговори у вузькому складіта перейшли до розширеного формату – за участю більш широкого складу своїх делегацій.

У ході двосторонньої зустрічі президент США Джо Байден попередив російського лідера Володимира Путіна про те, що наслідки можливої смерті російського опозиціонера Олексія Навального будуть катастрофічними для Росії.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader