Тричі вдарив ножем у груди та перерізав горло: подробиці вбивства у Білогородці
Тричі вдарив ножем у груди та перерізав горло: подробиці вбивства у Білогородці

Тричі вдарив ножем у груди та перерізав горло: подробиці вбивства у Білогородці

Чоловіка, якого затримали через вибух Білогородці, та який, за інформацією поліції, намагався приховати таким чином вбивство, помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Полковник поліції зазначив, що загиблому 47-річному чоловіку перерізали горло, завдали три удари ножем у груди, а також вирізали серце та частину легенів.

Правоохоронці встановили особу, яку наразі, за словами Нєбитова, обгрунтовано підозрюють у скоєнні вбивства. За даними поліції, чоловік вбив мешканця будинку та підпалив його труп разом з квартирою.

Він зазначив, що правопорушник – моряк 1978 року народження, який проживав поруч. Чоловік має родину, яка мешкає у Севастополі.

Наразі зловмисника затримали правоохоронці та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловіка підозрюють за двома статтями – за умисне вбивство та знищення майна загальнонебезпечним способом. Розслідування триває.

Вибух у Білогородці стався 21 червня – у результаті вогонь розповсюдився у житловому будинку. Через пожежу постраждало восьмеро людей. Двох з них госпіталізували до лікарень, серед них одна дитина 2008 року народження.

Читайте
Вирізав серце і підпалив квартиру: причиною вибуху в Білогородці було вбивство

Фото: Андрій Нєбитов

Теги за темою
Київська область
Джерело матеріала
loader