Microsoft може обмежити час безкоштовного переходу на ОС Windows 11
Microsoft може обмежити час безкоштовного переходу на ОС Windows 11

Microsoft може обмежити час безкоштовного переходу на ОС Windows 11

Windows 11 може вийти 20 жовтня / фото REUTERS

Американська корпорація Microsoft може встановити обмеження за часом переходу на нову операційну систему (ОС) Windows 11.

У компанії заявляють, що поки не знають точні терміни зупинки пропозиції, проте трапиться це не раніше ніж через рік після виходу системи.

Схожу пропозицію Microsoft робила користувачам Windows 7 і Windows 8. Тоді в компанії дали користувачам рік, щоб безкоштовно оновитися до Windows 10, передає kommersant.

Операційна система Windows 11: деталі

26 червня Microsoft офіційно представила нову версію ОС - Windows 11. Система відрізняється новим дизайном, поліпшенням продуктивності і можливістю запускати додатки для Android.

Робочий стіл сильно змінився. За замовчуванням іконки додатків і меню «Пуск» на панелі завдань тепер розташовуються по центру, «живі плитки» остаточно пішли в минуле.

29 червня компанія випустила Windows 11 для учасників програмитестування Insider, а також натякнула, що Windows 11 може вийти 20 жовтня.

А 2 липня стало відомо, що епосі "синього екрану смерті" в Windows прийшов кінець. Microsoft поміняє колір екрану у новій версії операційної системи. Так, в новій Windows 11 екран, який з'являється при критичній помилці системи, стане чорним. Сумний смайл і QR-код залишаться.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Ірина Погоріла

Теги за темою
Microsoft
Джерело матеріала
loader