Оновлення Windows 10 ламає роботу принтерів: як виправити помилку
Оновлення Windows 10 ламає роботу принтерів: як виправити помилку

Оновлення Windows 10 ламає роботу принтерів: як виправити помилку

Операційна система Windows 10 масово припинила працювати з принтерами через нещодавнє оновлення. Компанія Microsoft випустила оновлення ОС для усунення вразливості, що дозволяла дистанційно керувати комп’ютером.

Однак після встановлення оновлення користувачі помітили, що з’єднання з їхнім принтером не працює належним чином. Аналогічна проблема виникала і раніше – ще навесні цього року комп’ютери не могли встановити з’єднання з принтерами компанії Zebra.

Підтримка Microsoft знайшла тимчасове розв’язання проблеми – користувачам необхідно видалити останнє оновлення ОС або ж налаштувати зв’язок із принтером з правами адміністратора.

Читайте
Windows 11 порівняли з Windows 10 у продуктивності - яка ОС крутіша

Компанія Zebra визнала наявність проблеми та повідомила, що Microsoft планує у найближчі кілька днів випустити оновлений патч, який розв’яже цю проблему.

Компанія Microsoft рекомендує дочекатися, коли оновлення стане доступним користувачам, а не намагатися виправити помилку самостійно – за допомогою сумнівних програм, завантажених з інтернету.

Наприклад, жінку з Іспанії засудили до шести місяців ув’язнення і штрафу в €3,6 тис. за встановлення на комп’ютерипіратських версій Windows та Office,завантажених у мережі.

Теги за темою
Microsoft
Джерело матеріала
loader