Стало відоме ім'я загиблого від мінометного обстрілу військового
Стало відоме ім'я загиблого від мінометного обстрілу військового

Стало відоме ім'я загиблого від мінометного обстрілу військового

Андрій Беляєв не дожив чотири дні до 39-річчя

Колаж: armyinform

Біля села Кринички Луганської області під час ворожого мінометного обстрілу загинув доброволець з Нікополя

У вівторок, 13 липня, внаслідок мінометного обстрілу на Луганщині загинув Андрій Бєляєв – боєць 57-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ імені кошового отамана Костя Гордієнка. Ім’я загиблого військового назвала пресслужба Нікопольського військкомату в середу, 14 липня.

«Біля села Кринички Старобільського району Луганської області під час ворожого мінометного обстрілу з 122-мм та 152-мм калібру бойових позицій 57-ї окремої механізованої (мотопіхотної, – ред.) бригади загинув наш земляк, нікопольчанин Бєляєв Андрій Левонтійович», – йдеться в повідомленні.

Андрій Беляєв народився 17 липня 1982 року, не дожив чотири дні до 39-річчя.

Як розповіли «Новинарні» побратими, Андрій мав позивний Бєлий. На війні з 2014 року, прийшов до ЗСУ добровольцем. Кілька разів перепідписував контракт.

У 2015 році брав участь у невеличкій операції в Зайцевому, в районі Жованка, коли 57-ма бригада взяла під контроль кілька вулиць.

«Досвідчений воїн. Сам першим ішов вперед, першим стріляв, брав на себе відповідальність. Був прикладом для багатьох на війні», – розповіли в підрозділі.

У військового залишилися дружина, троє дітей (від іншого шлюбу) та старенька мама.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 13 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню:один військовий загинув, семеро – поранених

Джерело матеріала
loader
loader