Відрубав екс-дружині голову уві сні, а потім вбив доньку: подробиці вбивства у Луцьку
Відрубав екс-дружині голову уві сні, а потім вбив доньку: подробиці вбивства у Луцьку

Відрубав екс-дружині голову уві сні, а потім вбив доньку: подробиці вбивства у Луцьку

У Луцьку чоловік скоїв подвійне вбивство – спочатку уві сні відрубав голову 56-річній екс-дружині, а потім вбив 22-річну доньку.

Інцидент стався в будинку №32 по проспекту Соборності, повідомили в поліції.

– Бідолаха намагалася втекти, але він наздогнав її в коридорі. Вона сама заробляла, він жодної копійки не давав в сім’ю. Танечка інститут закінчила, магістратуру, мала днями йти на нову роботу, – розповіла родичка убитих.

За її словами, сімейна пара вже давно оформила розлучення, однак всі троє продовжували мешкати в одній квартирі, оскільки жінкам нікуди було піти.

Зловмисник, зазначила родичка, ніде не працював і постійно зловживав алкоголем.

Крім того, в родині постійно відбувалися випадки побутового насильства. Зокрема, близько року тому чоловік жорстоко побив свою екс-дружину й дочку, однак у в’язницю не сів та відбувся штрафом.

Читайте
Рештки закопав у лісі: під Шосткою чоловік вбив і розчленував матір

Після цього випадку 56-річна жінка ще двічі скаржилася на колишнього чоловіка до поліції, проте з невідомих причин постійно відмовлялася писати заяви.

Офіційно чоловік не мав ніяких психічних відхилень, однак кілька місяців тому він намагався покінчити життя самогубством.

Він поранив себе ножем у груди та стрибнув у озеро, але медикам вдалося його врятувати.

Зловмисника направлено на психіатричний огляд. Якщо медики не виявлять ніяких захворювань вбивцю судитимуть за фактом п.1 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство двох і більше осіб при обтяжуючих обставинах) КК України.

Йому загрожує позбавлення волі на термін від 10 до 15 років, або довічне ув’язнення.

Теги за темою
Україна Вбивство Луцьк
Джерело матеріала
loader
loader