Брітні Спірс оголила груди на знак протесту та приголомшила фанів
Брітні Спірс оголила груди на знак протесту та приголомшила фанів

Брітні Спірс оголила груди на знак протесту та приголомшила фанів

Шанувальники підтримали кумирку в коментарях.

Американська співачка Брітні Спірс, яка збирається розповісти більше моторошних подробиць про опікунство батька, поділилася доволі неочікуваним контентом.

Так, на сторінці в Instagram, 39-річна зірка запостила провокативне фото. На знімку артистка постала топлес, прикриваючи пишний бюст руками. З одягу на знаменитості були лише джинсові мінішорти, які вони розстібнула.

© instagram.com/britneyspears
instagram.com/britneyspears

За 8 годин допис зібрав понад 1,8 млн вподобань та 61 тис коментарів. Публікацію Брітні не прокоментувала, втім,  фани переконані, що це – на знак протесту проти опіки тата Джеймі та помста йому.

  • Брітні просто звільнилася
  • Упс, вона зробила це ще раз
  • Вільна жінка, як і слід
  • Так! Другий раунд
  • Зараз вона каже #FREEBRTINEY

Нагадаємо, протягом 13 років Брітні Спірс перебуває під опікою свого батька. Влітку 2020-го прихильники стали помічати дивні публікації у її фотоблогу та вирішили, що вона подає сигнали з проханням врятувати її. Тоді фани відновили рух #FreeBritney, який започаткували ще 2009-го.

У червні цього року у суді зірка приголомшила, що під час примусового лікування їй призначили літій, через вживання якого вона почувалася "ніби п'яною" впродовж 5 років. Крім того, її нібито змусили поставити внутрішньоматкову спіраль, щоб вона не могла мати дітей, без права видалити її. Втім, попри моторошні подробиці життя під опікою батька, на початку липня Спірс програла у суді та залишилася під його опікунством.

Нещодавно поп-зірці дозволили самостійно найняти адвоката. Тепер справи у суді співачки захищатиме відомий зірковий адвокат Метью Розенгарт. Він заявив, що працюватиме "агресивно та швидко", аби звільнити Спірс з-під опікунства Джеймі Спірса.

Нагадаємо, днями ексохоронець Брітні Спірс розповів, як її напихали наркотиками з протизаплідними. В артистки були галюцинації.

Джерело матеріала
loader
loader