На Буковині наречений влаштував стрілянину на власному весіллі
На Буковині наречений влаштував стрілянину на власному весіллі

На Буковині наречений влаштував стрілянину на власному весіллі

Нареченому загрожує до семи років позбавлення волі за розваги під час весілля

Скріншот з відео

Чоловік їхав селом на BMW і стріляв з автомата

Під час весілля у Чернівецькій області 27-річний наречений стріляв з автомата у повітря. Проїжджаючи весільним кортежем у селі Нижні Петрівці чоловік зробив кілька пострілів, знявши це все на відео. Побачивши відеозапис інциденту, поліція встановила причетних до стрілянини осіб і провела у їхніх помешканнях низку обшуків. У нареченого вилучили автомобіль, а в його 33-річного друга кілька одиниць зброї. Самому нареченому за стрілянину на весіллі загрожує до семи років ув’язнення.

Весілля у Нижніх Петрівцях відбулося ще в неділю, 25 липня, втім, про стрільбу на ньому стало відомо лише у п’ятницю, 30 липня, коли поліція повідомила про обшуки у нареченого та його друзів.

«Проїжджаючи центром села, зловмисник знехтував правилами поведінки в суспільстві, зухвало й цинічно порушив громадський порядок. Наражаючи на небезпеку оточуючих, правопорушник стріляв з автоматичної зброї поряд з оселями громадян. Поліцейські за сприяння прокуратури здійснили низку оперативно-розшукових заходів, за результатами яких встановили учасників правопорушення та провели в них обшуки для вилучення доказів», – повідомила пресслужба Нацполіції у Чернівецькій області.

Обшуки провели у 33-річного односельця та друга нареченого, якому належить автомат. Поліцейські виявили у нього ще три одиниці нарізної зброї. За передачу зброї іншій особі йому анулювали дозвіл на її зберігання та використання і додатково притягнуть до адмінвідповідальності.

У нареченого поліцейські вилучили автомобіль BMW X5, на якому той перебував у момент стрілянини, та телефони, на які знімали сам інцидент.

27-річному чоловікові поліцейські повідомили про підозру. За хуліганські дії із застосуванням вогнепальної зброї та незаконне поводження з нею йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Наразі поліцейські проводять досудове розслідування та вирішують питання про обрання порушнику запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Харкові школяр влаштував стрілянину на дитячому майданчику.

Джерело матеріала
loader
loader