Tesla Model X позмагалася з танком у перетягуванні каната
Tesla Model X позмагалася з танком у перетягуванні каната

Tesla Model X позмагалася з танком у перетягуванні каната

Ентузіасти Dobre Cars з YouTube вирішили порівняти електрокар Tesla Model X і танк у перетягуванні каната.

Автомобіль Tesla важить 2 495 кг, а танк – понад 9 т.

За словами авторів ролика, це не повноцінний танк – він називається CVRT, що розшифровується як розвідувальний транспортний засіб. Він розроблявся у Великій Британії та використовувався у збройних силах по всьому світу протягом десятиліть.

На іншій стороні каната – Tesla Model X. Це перший повнорозмірний кросовер компанії. Головна фішка моделі – автоматичні двері у формі крила чайки, які відчиняються вгору. Автомобіль також встиг встановити рекорд за аеродинамікою в класі кросоверів за допомогою активного спойлера.

Судячи з відео, звичайний канат не витримав напруги між двома транспортними засобами. Для другої спроби знадобився сталевий трос, який вирішить це протистояння.

Читайте
$130 тис. і розгін за 1,99 секунди: Маск представив Tesla Model S Plaid

У цій битві виграв танк – з його вагою і зчепленням навіть потужність практично не грала ролі.

Автори відео не розкрили деталей про характеристики танка, але ця модель вироблялася з 4,2-літровим двигуном Jaguar.

Про виробництво автомобілів Tesla відомо набагато більше. Компанія сама показує, через що проходять електрокари перед відправленням до автосалонів. На короткому ролику показали, як автомобілі Tesla проходять 25 різних тестів, щоб відповідати стандартам якості.

Відео знімали на найбільшому заводі з виробництва електромобілів у світі. Завдяки розташуванню фабрики в Шанхаї компанії вдалося істотно знизити витрати на логістику компонентів.

Джерело: Dobre Cars

Теги за темою
Tesla
Джерело матеріала
loader
loader