Мінкульт створив цифрову мапу подій до Дня незалежності України
Мінкульт створив цифрову мапу подій до Дня незалежності України

Мінкульт створив цифрову мапу подій до Дня незалежності України

Цифрова мапа події, присвячених 30-річчю незалежності / фото ukraine30.mkip.gov.ua

В Україні створили цифрову мапу подій, які можна відвідати до 30-ої річниці незалежності країни у Києві та інших містах. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури та інформаційної політики. 

На цій платформі висвітлюватимуться події, присвячені ювілею незалежності України. Проект охоплює всі області нашої країни, кожна з яких на мапі позначена унікальною квіткою-символом. 

"На цифровій мапі подій в інтерактивному форматі відображатиметься місце, час та дата подій з розгорнутою інформацією про саму подію", - йдеться у повідомленні. Крім того, у мапи зручний функціонал пошуку за локацією та датою.

Переглянути мапу подій до Дня незалежності України можна за посиланням: https://ukraine30.mkip.gov.ua/

Такий проект створений для зручності зацікавлених у заходах: користувач може на цифровій мапі переглянути всю інформацію про події в конкретному місці та спланувати їхнє відвідування.

День незалежності України: програма заходів 

22 серпня пройде вшанування учасників бойових дій на Донбасі - ветеранів, добровольців, медиків, волонтерів – всі, хто захищав країну, ризикуючи своїм життям.

23 серпня, у День державного прапора України, у географічному центрі нашої країни в Черкаській області буде зведено монумент єдності України й одночасно в усіх областях на центральних площах міст буде підійматись державний прапор.

Також 23 серпня у Києві відбудеться установчий саміт "Кримська платформа", яка об’єднає національні та міжнародні зусилля з деокупації українського півострова. 

Крім того, 23 серпня запланований святковий концерт для лідерів держав у Національній опері України за участю легенд опери та балету.

А 24 серпня, у День незалежності України, відбудеться унікальний військовий парад.

Цього ж дня відбудеться концерт італійського співака Андреа Бочеллі.

Увечері 24 серпня на НСК "Олімпійський" розпочнеться святкове шоу "Незалежність у нашій ДНК. День незалежності країни", у якому візьмуть участь естрадні зірки, артисти опери та балету, а також симфонічний оркестр.

Автор: Ольга Робейко

Теги за темою
Новини України
Джерело матеріала
loader
loader